Een ontspannende vakantie in Quillot-Lavit?

Boek de gîte voor jouw vakantie!

Quillot

In het hartje van Gascogne-Lomange, Zuid-West Frankrijk, staat een prachtig landhuis in de Toscaanse stijl die eigen is aan de streek. Het landhuis ligt middenin een weelderig heuvellandschap, een oase van rust waar u kan genieten van een zacht, zonnig klimaat en prachtige natuur.

In de gîte

De gîte heeft een oppervlakte van 200m² en biedt plaats aan maximaal 6 personen. De gîte heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers met douche, lavabo en toilet. Bovendien is er een volledig ingerichte keuken aanwezig met gezellige eetplaats waar je allemaal kan samenkomen. Het salon biedt je de mogelijkheid om met iedereen de dag gezellig af te sluiten. Televisie en wifi zijn ook aanwezig

Aan de gîte

De gîte heeft een tuin met groot terras waar je kan genieten van het prachtige heuvellandschap. Het terras is 50m² groot waarvan 30m² overdekt is. Je kan s’avonds de barbecue aansteken of lekker eten maken in de buitenkeuken. Het zwembad met poolhouse biedt je de mogelijkheid om af te koelen of plezier te maken met de kinderen na een fantastische dag. De kinderen zullen ook genieten van de speeltuin en pingpongtafel in de tuin!

Calendar is loading...
- Beschikbaar
19
- Gereserveerd
19
- In reservatie

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*:

Aantal mensen*:

Vragen?: