Over ons

Lavit?

Op de grens met de Gers en Tarn en Garonne vind je Lavit, een landelijk dorpje dat rust, zomerse warmte en Franse gezelligheid uitstraalt. Een plaats waar de mensen nog tijd hebben voor een praatje met elkaar en waar men op woensdagnamiddag pétanque speelt.

Lavit is een klein dorpje met amper duizend inwoners , toch is er een Carrefour express, een ambachtelijke bakker en slager, dokters en apotheker.

Hou je van het zonnige klimaat van Zuid-Frankrijk en wil je eens iets andere dan de Provence….Deze streek biedt voor ieder wat wils: lange wandelingen of stevige fietstochtjes, een markt met verse groenten en fruit of een glaasje wijn met brood en wat kaas, het kan hier allemaal!

Wie zijn wij?

Wij zijn Thierry en Sofie, samen met onze drie meiden trokken we in de zomer van 2017 naar Frankrijk.

‘T was tijd voor iets nieuws, om te genieten van mekaar, van onze meiden, tijd voor een hond, tijd om ten volle te leven…

Noa, Janne en Mona zijn onze drie oogappels en hun  nieuwe vriendje is Nex onze viervoeter.

Momenteel verhuren we een gîte voor 6 personen met terras en we werken aan een tweede kleinere gite voor max. 4 personen. Deze zal normaal klaar zijn tegen augustus 2018.

Wij willen jullie graag mee laten genieten van deze regio waar wij verliefd op werden, omwille van de overvloedige ruimte, de rust, de mooie uitzichten en de  vele zonnebloemen, maar eveneens de prachtige sterrenhemel, de vriendelijke mensen, de lekkere groenten en fruit , de zon  en zo veel meer.